Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Hvala za 2020. te Sretan Božić i Nova 2021.!


Dragi učenici, roditelji i skrbnici, prijatelji Gimnazije, teška je i nezaboravna godina skoro iza nas. Od štrajka koji je pokazao veliku solidarnost društva prema učiteljima i svima koji su dio sustava obrazovanja do korone i velike krize koja nas je zatekla, iznenadila, prestrašila. U svim tim izazovima trebali smo puno strpljenja, ali i povjerenja koje smo uzajamno gradili.

U svemu što se događalo, a osobno sam sve jako doživljavao i proživljavao, posebno dok je trajala buka oko izleta u Veneciju u veljači, koji je posljedično pokazao i štetnost za društvo nekolicine ljudi, koji su nebitni, velika većina vas bili ste svima nama potpora kada je najpotrebnije i iz svih tih kriza pokazali da je Gimnazija mjesto susreta, učenja, života i na tome vam neizmjerno hvala. U ime svih se ispričavam ako vam je ikada i u kojem trenutku Gimnazija bila breme, a hvala ako je bila radost.

U tom duhu svima želimo sretan Božić i mirnu, zdravu i susretljiviju 2021. godinu. Vidimo se 18. siječnja.

Ravnatelj Filip Zoričić s djelatnicima

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.