Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Pregršt vrhunskih rezultata na državnom veslanju

Datum: 20.09.2021.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Na hrvatskom veslačkom prvenstvu za kadete, juniore, seniore i veterane, održanom na regatnoj stazi Jarun u Zagrebu, od 16. do 19. rujna 2021. naši učenici postigli su odlične rezultate u svojim klubovima. Mia Konović iz 3.b i Lara Komparić iz 4.c su državne prvakinje u dvojcu. Katija Pejković iz 1.a, Laura Lalić iz 1.e i Sara Lorencin iz 2.b dio su posade četverca skul koji je osvojio 3. mjesto. Katija Pejković i Laura Lalić osvojile su i drugo mjesto u dvojcu na pariće. Lorenzo Markulinčić i Mauro Belci iz 2.e, Adrian Mačina iz 2.g i David Medica iz 2.b razreda su osvojili prvo mjesto u četvercu. Adrian Mačina i David Medica su također prvaci i u dvojcu na pariće. Lorenzo Markulinčić i Mauro Belci su osvojili treće mjesto u dvojcu bez kormilara. Matej Terlević iz 4.g i Ivan Šarić iz 2.b dio su četverca s kormilarom koji je osvojio prvo mjesto. Matej Terlević je također dio posade koja je osvojila drugo mjesto u četvercu bez kormilara, a osvojio je i treće mjesto u seniorskom dvojcu bez kormilara. Andrea Bravar iz 4.e osvojio je prvo mjesto u u lakom seniorskom dvojcu bez kormilara. Lucijan Boljun iz 2.g i Matija Matika iz 2.a također su postigli vrhunske rezultate. Njih dvojica osvojili su drugo mjesto u dvojcu bez kormilara i treće mjesto kao dio posade četverca bez kormilara. Čestitamo svim našim učenicima na postignutim rezultatima!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.