Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

INTERNATIONAL HAIKU COMPETITION 2020

Datum: 15.06.2020.

Kategorija: Obavijesti


Stigla nam je lijepa vijest iz Slovenije. Učenici našeg Haiku kluba sudjelovali su sa svojim haiku pjesmama na INTERNATIONAL HAIKU COMPETITION 2020 LJUBLJANA u organizaciji Gimnazije Vič iz Ljubljane.

Osim priznanja, učenici su dobili i zajednički zbornik gdje se uz radove naših učenika nalaze i radovi ostalih škola sudionika natječaja (Besiktas Ataturk Anatolian High School iz Turske, Tartu Jan Poska Gymnasium iz Estonije, Državni Znanstveni Licej Franceta Prešerna iz Ljubljane te škola domaćin, Gimnazija Vič iz Ljubljane).

Objavljeni učenici i članovi gimnazijskog Haiku kluba su: Ema Tomić 4.b, Noah Spagnolo 4.b, Juraj Štern Vukotić 4.b, Dora Macuka 3.d, Dora Vuković 2.b i Lucija Strenja (2. razred Glazbene škole). Mentor je prof. Dejan Pavlinović. Čestitke svima!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.