Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

ISKORISTI SVOJ GLAS 9. lipnja 2024.

Datum: 12.02.2024.

Kategorija: Obavijesti


ISKORISTI SVOJ GLAS; 9. lipnja 2024.

Škola ambasador Europskog parlamenta

U sklopu velikog EPAS seminara za senior i junior ambasadore, u Zadru su u razdoblju od 8. do 10. veljače održana motivacijska predavanja, radionice i evaluacija programa. Program je započeo uvodnim pozdravima Maje Ljubić Kutnjak i Marka Boka, nakon čega je uslijedilo motivacijsko predavanje “Glas mladih u super izbornoj godini” Ivane Dragičević. Prvi dan obuhvatio je upoznavanje, a uslijedila je evaluacija programa te planiranje  budućih aktivnosti. Sudionici su se podijelili u grupe za radionice i sudjelovali u raspravi o provedbi programa. Program je nastavljen s prezentacijom EPAS programa iz domaćih zadarskih škola i zaključnim dogovorima. Ministar regionalnog razvoja i EU fondova Šime Erlić podržao je inicijativu sudjelujući u programu te ističući važnost angažmana mladih u europskim pitanjima. U aktivnostima je sudjelovalo 120 učenika i profesora. Učenica Eni Marjanović, junior ambasadorica, predstavljala je našu školu. U aktivnostima su sudjelovale i starije ambasadorice Tanja Černeka i Elizabeta Pavlović koje od 2007. godine sistematično educiraju naše učenike o vrijednostima Europe i EU.

 

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.