Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Ispit zrelosti položen

Datum: 04.07.2023.

Kategorija: Obavijesti


Predstavnici maturanta Gimnazije Pula, u ime cijele generacije, odlučili su sanirati štetu nastalu prilikom zadnjeg dana nastave. Prvotno su se na Nastavničkom vijeću ispričali svim nastavnicima za štetu, a zatim su predložili da će uništenu fasadu samostalno očistiti i ofarbati preuzevši sve financijske troškove.

Sanacija je krenula u ponedjeljak 3. srpnja 2023. nakon što su učenici završili s polaganjem ispita državne mature. Najprije su četkanjem i visokotlačnim čistačem očistili mrlje i kamen pročelja na ulazu u školu te su potom krenuli s farbanjem. Pripomogao im je i školski domar.

U akciji čišćenja sudjelovali su: Jure Cvek, Dino Blažević, Nika Štifanić, Antonija Cigić, Luka Ražem, Matej Božac, Eric Geloni, Lena Hadžić, Mario Živolić, Juraj Teković i Matea Cetina. Učenici su vrijedno i savjesno  očistili fasadu i simbolički uspješno položili pravi ispit zrelosti.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.