Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Izložba “Nestalna stvarnost” u galeriji Novo

Datum: 25.11.2023.

Kategorija: Obavijesti


U četvrtak 23.11.2023. godine učenici četvrtih razreda izborne nastave Likovne umjetnosti s profesoricom Ninom Šestanović  posjetili su u galeriji Novo izložbu multimedijskih radova pod nazivom „Nestalna stvarnost“. Izložbom nas je provela Marijeta Bradić projektna asistentica u Udruzi Metamedij. Naša škola surađuje s udrugom Metamedij te ove školske godine provodimo projekt pod nazivom ‘Novomedijski kultivator’. Galerija Novo prezentacijski je i produkcijski prostor koji djeluje od 2023. godine u Puli u okviru udruge Metamedij, a u partnerstvu s udrugama Atanor, Faro11 i Labin Art Express XXI, kao rezultat suradnje neformalne platforme za razvoj suvremene medijske umjetnosti Istre MI plus. Radujemo se i budućim izložbama i susretima u novoj galeriji!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.