Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Izrada keramičkih ukrasa u Villa Mariji

Datum: 23.10.2023.

Kategorija: Obavijesti


Dana 18.10.2023. godine učenici naše škole odradili su zadnju od 3 radionice izrade keramičkih ukrasa u Villa Mariji pod vodstvom prof. Roberte Weissman Nagy. Naši su učenici kroz suradnju s voditeljicom i korisnicma učili kako oblikovati, bojati i glazirati keramiku. Mentorice su im bile prof. Nina Šestanović i prof. Anica Franjul ,a u radionici su sudjelovali učenici 1.,2. i 3. razreda naše škole te HTT-a, Medicinske škole i Glazbene škole u Puli. Njihove radove moći ćemo vidjeti na izložbi koja će biti organizirana uskoro.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.