Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Izvrsni rezultati na državnom Natjecanju iz filozofije

Autor: Dejan Zelenak

Datum: 29.04.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Ovogodišnje državno Natjecanje iz filozofije održavalo se od 24. do 26. travnja u Crikvenici u srednjoj školi dr. Antuna Barca. Pravo nastupa izborilo je 29 učenika iz cijele Hrvatske, a naša gimnazija imala je čak 3 predstavnika: Alinu Subašić, Filipa Učkara i Leu Veljković. Mentori učenika su profesorica Anica Franjul i profesor Dejan Zelenak.

Samo natjecanje sastojalo se od dva dijela, ispita znanja i eseja. Naši učenici odlično su riješili ispit, pa su tako i u ukupnom poretku zauzeli visoka mjesta. Na konačnoj ljestvici Lea je zauzela 7. mjesto, Filip 10. mjesto, a Alina 22. mjesto. Ovime je završena ovogodišnja lijepa priča sa postignutim odličnim rezultatima na natjecanjima iz filozofije, koja je uključivala posebno natjecanje iz kvalifikacija za Međunarodnu filozofsku olimpijadu, te državnu razinu Natjecanja iz filozofije.

Zahvaljujemo učenicima na uloženom trudu i čestitamo im na postignutim rezultatima!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.