Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Keramičarska radionica u sklopu projekta “Djeca slikom do Vile Marije”

Datum: 30.04.2024.

Kategorija: Obavijesti


Dana 24. travnja 2024. učenice Mia Kravić, Lucija Antolović (3.a) i Gabriela Petrović (4.d) sudjelovale su u keramičarskim radionicama u sklopu projekta “DJECA SLIKOM DO VILE MARIJE”. To je prva od tri radionice koje će se održati u domu za odrasle osobe ‘Vila Maria’ gdje će učenice naučiti oblikovati i dekorirati glinu, postupak pečenja, bojanja i glaziranja keramike. Radionice vodi prof. Roberta Weissman Nagy.

 

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.