Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Kim Radešić članica ekipe koja je osvojila brončanu medalju na 55. Međunarodnoj kemijskoj olimpijadi

Datum: 31.07.2023.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Ovogodišnja, 55. Međunarodna kemijska olimpijada (55th International Chemistry Olympiad) održana je na ETH u Zürichu. Hrvatsku ekipu sačinjavala su dva učenika završnih razreda Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Zagreb, Tom Kovačić i Viktor Delač, zatim Kim Radešić, učenica drugog razreda Gimnazije u Puli te Ema Novak, učenica trećeg razreda Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu. Svi oni već imaju iskustvo na domaćim ili međunarodnim natjecanjima iz kemije.

Svi naši natjecatelji osvojili su brončane medalje , a najbolji je bio Tom Kovačić koji je bio nadomak srebrne medalje. Ovom prilikom čestitamo svim našim učenicima, njihovim nastavnicima u školama, roditeljima i mentorima!
Posebna zahvala nastavnicima PMF-a, FBF-a i IRB-a te studentima i doktorandima koji su pripremali naše olimpijce.

Pripreme su održane uz potporu PMF-a i HKD-a. Hvala sponzorima za financijsku podršku.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.