Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Kraj polugodišta

Autor: Meri Šimunov

Datum: 22.12.2023.

Kategorija: Obavijesti


U školi je danas bilo jako veselo. Na školskim hodnicima svirali su Erika Vitasović, Pavel Koroman, Masimo Lazarić i Gabriel Milohanić. Potaknuti Puškinovom Bajkom o ribaru i ribici, učenici 3. g razreda uprizorili su božićnu predstavu Riba. Autorica teksta je učenica Lara Knežević koja je i glumila. Osim nje glumili su Maria Burić, Mika Catela, Mirna Rajlić, Ivan Šeb, Ivan Filipović, Daniel Lukšić i Marko Tomašić. Tehnička je podrška bila Nika Šuput. Prepunu dvoranu učenika i profesora naši su glumci nasmijali do suza i poželjeli svima ugodne blagdane.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.