Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

#MeniJeBitno – video natječaj

Datum: 05.10.2023.

Kategorija: Obavijesti


Učenice 2.f razreda Marta Vede i Doria Radolović kreirale su kratki TikTok video na temu vršnjačkog nasilja kojim su se prijavile na video-natječaj #MeniJeBitno u sklopu programa Euroscola.

Europski parlament puno ulaže u dijalog s građanima zato jer želi znati što je njima važno. Propisi koje donosi obuhvaćaju gotovo svaki aspekt naših života, ali to ne znači da građani smatraju kako se nešto poduzima po pitanju izazova ili problema koji dotiču baš njih. Zato stavljamo kontrolu u vaše ruke i pitamo – koje su teme koje bi trebale doći „na stol“ zastupnika u Europskom parlamentu?

Video pogledajte na linku:

@bullying.eu

#MeniJeBitno da se poveća osvještenost o vršnjačkom nasilju i njegovim posljedicama. Pozivamo vas da se registrirate na: http://www.zajednoza.eu/

♬ original sound – bullying.eu

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.