Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Mikrofonijada

Datum: 24.03.2022.

Kategorija: Obavijesti


Ideš u Gimnaziju, a želiš svirati, pjevati i plesati, ali ne znaš s kim i gdje? Želiš biti kreativan i podijeliti nešto mudro, lijepo ili zabavno, ali ne znaš kome i kako? Nema problema, okupi se, prijavi se i nastupi na MIKROFONIJADI !

Zadovoljstvo nam je najaviti prvu MIKROFONIJADU u unutarnjem dvorištu Gimnazije koja će se održati povodom Dana škole početkom svibnja. Nastup na MIKROFONIJADI obuhvaća otvoreni mikrofon i pozornicu za sve učenike Gimnazije koji žele nastupiti u raznim kreativnim izražajima i kombinacijama: pjevanje i sviranje (solo, duo, akustično ili s bendom), zbor, plesne grupe, stand-up komedija, monolog, recitacija itd.

Pozivamo vas da prijavite svoj živi nastup do 13.04. (prije proljetnih praznika) koordinatorima Maji Šebelić (4.g) i Gabrielu Radoviću (4.g) na mail majaseb6@gmail.com

Vidimo se i zabavimo se na MIKROFONIJADI !

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.