Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Na županijsko natjecanje iz matematike pozvano 17 učenika Gimnazije Pula

Datum: 09.02.2023.

Kategorija: Obavijesti


Školsko natjecanje iz matematike održano je u četvrtak 26. siječnja 2023. godine. Na natjecanju je sudjelovalo 27 učenika Gimnazije Pula, a učenici su se natjecali u dvije varijante. U zahtjevnijoj, A varijanti, natjecali su se učenici prirodoslovno-matematičke gimnazije, a u B varijanti učenici opće i jezične gimnazije.

Županijsko povjerenstvo je nakon analize rezultata svih 150 učenika koji su se natjecali u 15 srednjih škola Istarske županije, na županijsko natjecanje koje će se održati 1. ožujka 2023. godine pozvalo ukupno 50 učenika.

Pozvano je 17 učenika naše škole: Bartol Pekica (1.c), Ema Kvaternik (1.g), Ivan Blašković (2.b), Raul Šuković (2.b), Kim Radešić (2.g), Nikola Dujmović (2.g), Martin Povrzanović (2.g), Maria Burić (2.g), Vice Kunjašić (3.b), Marin Grubešić (3.b), Marin Perković (3.g) , Vid Šarić (3.g), Loren Čekada (4.c), Mate Marjanović (4.g), Roko Milić (4.g), Mario Živolić (4.g) i Ilijan Krajinović (4.g).  Mentori učenika su Irena Bratulić, Boris Pein i Kristina Opatić.

Čestitamo našim natjecateljima i želimo im puno uspjeha u natjecanjima koja slijede.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.