Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Natječaj Gimnazije Pula

Datum: 17.03.2023.

Kategorija: Obavijesti


Gimnazija Pula poziva svoje učenike na sudjelovanje u likovnom natječaju pod nazivom ‘Nacrtaj svoju dramu.’ Natječaju mogu pristupiti svi učenici Gimnazije Pula. Radovi bi trebali biti inspirirani školskom svakodnevnicom; nečime što trenutno najviše utječe na život učenika, što inspirira ili ima poveznice sa školskom tematikom.

Također, moguće je predati radove koji ilustriraju zanimljivo literarno djelo, matematičku jednadžbu ili kemijske formule. Tehnika je slobodna, te je učenicima dozvoljeno da se izraze na platnu ili papiru, ali je važno da format bude veći od 30×40 cm.

Radovi za koje povjerenstvo odredi da zadovoljavaju kriterije, bit će izloženi u prostorijama škole.

Nagradni fond:

1. mjesto – poklon bon iskoristiv u bilo kojoj trgovini koja ima u ponudi artikle značajne za nastavu i edukaciju (iznos od 80 eura)

2. mjesto – poklon bon iskoristiv u bilo kojoj trgovini koja ima u ponudi artikle značajne za nastavu i edukaciju (iznos od 50 eura)

3. mjesto – poklon bon iskoristiv u bilo kojoj trgovini koja ima u ponudi artikle značajne za nastavu i edukaciju iznos od 30 eura

Svi zainteresirani, svoje gotove radove mogu donijeti u tajništvo do 10.4.2023. Za sva dodatna pitanja obratite se prof. Nini Šestanović.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.