Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Neo Joka prvi na Državnom natjecanju iz povijesti

Datum: 04.05.2023.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Državno natjecanje iz povijesti održano je od 26. do 28. travnja u Vinkovcima, u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića, na kojem je u 7 kategorija sudjelovalo 127 učenika osnovnih i srednjih škola. Našu školu „Gimnaziju Pula“ predstavljao je učenik Neo Joka (pod mentorstvom Marije Komparić, prof.).

Nakon sjajnih rezultata na Županijskom natjecanju koje je održano u Poreču, gdje je sudjelovalo 7 učenika iz Gimnazije Pula,  Neo je pozvan na Državno natjecanje te se natjecao u 3. kategoriji, pisana provjera znanja za 1. razred te posve zasluženo osvojio titulu državnog prvaka Republike Hrvatske.

Čestitamo Neu na uspjehu i želimo mu puno daljnjih postignuća!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.