Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Gimnazija Pula

Nikola Vujačić novi je ravnatelj Gimnazije Pula

Datum: 01.08.2021.

Kategorija: Obavijesti


S danom 1. kolovoza 2021. profesor Nikola Vujačić službeno je imenovan ravnateljem Gimnazije Pula. Izbor ravnatelja odvija se po zakonom utvrđenoj, demokratskoj proceduri. Ravnatelja bira školski odbor koji je sastavljen od predstavnika Radničkog vijeća, Nastavničkog vijeća, Vijeća roditelja te tri predstavnika osnivača (Istarska županija). Troje kandidata se javilo za funkciju ravnatelja – profesorica Tamara Slacki, profesor Nikola Vujačić te profesor Branislav Červar. Članovi Radničkog i Nastavničkog vijeća te Vijeće roditelja kao i predstavnici osnivača, izabrali su jednoglasno Nikolu Vujačića za ravnatelja na mandat u trajanju od pet godina.

Izbor za novog ravnatelja morao se održati zbog odlaska prethodnog ravnatelja dr. sc. Filipa Zoričića na funkciju gradonačelnika grada Pule.

Novom ravnatelju želimo puno uspjeha u radu.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.