Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Gimnazija Pula

Novi model rada škole


Poštovani učenici i roditelji/skrbnici, nakon konzultacija s MZO i osnivačem, Istarskom županijom, zbog nemogućnosti poslijepodnevne i večernje organizacije prijevoza za dio naših učenika putnika te odlaska na treninge učenika sportaša i umjetnika u poslijepodnevnim satima, te nakon prvog tjedna upoznavanja učenika i nastavnika, kako međusobno tako i s literaturom, od ponedjeljka, 14. rujna, krećemo s tzv. „mješovitim modelom izvođenja nastave“, svi u jutarnjoj smjeni: Model rada: MJEŠOVITI MODEL RADA ŠKOLE

Tako od 14. rujna 2. i 3. razredi pohađaju nastavu u Školi, dok 1. i 4. razredi imaju nastavu online u realnom vremenu, prema rasporedu i tako se rotiraju tjedan za tjedan – Turnusi. Sat traje 45 minuta.

Raspored:

Prvi razred:

Drugi razred:

Treći razred:

Četvrti razred:

Raspored učionica:

O novim oblicima izvođenja nastave i COVID-19:

Vozni red:

Novi cjenici prijevoznika:

KALENDARI RADA:

RADNO VRIJEME:

Škola je otvorena od 7 do 15 h, rad sa strankama u referadi od 11.30 do 14.30 h.

Knjižnica radi svakim danom od 8 do 14 sati. U knjižnici ne smiju, prema preporukama, biti učenici različitih razreda (najviše 4 učenika).

Stručna služba: od 8 do 14 h (pedagoginja: ancica.cetina@skole.hr i psihologinja: lucija.kancijanic@skole.hr)

Ravnatelj: od 7 do 15 h ili na mail filip.zoricic@skole.hr ili na mob 099/82-772-80

Sretno i ostanimo odgovorni!

Ravnatelj Filip Zoričić, prof.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.