Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Odličan uspjeh na Županijskom natjecanju iz povijesti!

Datum: 15.03.2021.

Kategorija: Obavijesti


Na županijskom natjecanju iz povijest za učenike srednjih i osnovnih škola Istarske županije, održanom u petak 12. ožujka u OŠ Vazmolsava Gržalje Buzet, naši učenici postigli su fantastične rezultate, a imamo i prvaka Županije.

U kategoriji učenika 1. razreda, pod mentorstvom prof. Marije Komparić, Leonarda Bajić, 1. c, osvojila je drugo mjesto, a Mihael Modrušan, 1. d, osvojio je treće mjesto.

U kategoriji učenika drugih razreda Luka Kotiga, 2. f, pod mentrostvom dr.sc. Alena Tafre, osvojio je drugo mjesto, a u kategoriji učenika trećih razreda pod mentorstvom prof. Marije Komparić, David Brajkovović, 3. b, osvojio je drugo mjesto.

Posebno pohvaljujemo učenika Leana Osmanovića iz 3. b razreda koji je osvojio prvo mjesto.

Zahvaljujemo i čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima koji su sudjelovali na natjecanju, a onima koji nastavljaju natjecanje na višoj razini želimo puno uspjeha.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.