Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Odlični rezultati gimnazijalaca na školskom natjecanju iz Matematike

Autor: Boris Pein

Datum: 19.02.2021.

Kategorija: Obavijesti


Školsko natjecanje iz Matematike održalo se u Gimnaziji Pula u srijedu 17. veljače. Na natjecanju je sudjelovalo 29 učenika i učenica koji su ostvarili odlične rezultate.

Izdvajamo učenike koji su na natjecanju ostvarili više od 20 bodova:

Kategorija 1A – Vid Šarić (41 bod), Marin Perković (35 bodova)

Kategorija 2A – Mario Živolić i Mate Marjanović (27 bodova)

Kategorija 3A – Martina Licul (43 boda), Ines Dukić (39 bodova), Armin Kadrić (34 boda), Elena Popović (29 bodova), Pavao Turić (28 bodova), Patrik Blašković (24 boda).

Čestitamo učenicima i mentorima te im želimo puno sreće i zanimljivih zadataka na županijskom natjecanju koje će se održati u Pazinu 29. ožujka!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.