Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano 1. kolo Atom lige

Datum: 23.11.2022.

Kategorija: Obavijesti


U četvrtak 17. studenog održano je 1. kolo Atom lige na kojem je sudjelovalo 30 učenika naše škole. Atom liga je zanimljivo ekipno natjecanje sa zadacima iz matematike, fizike i kemije u kojem sudjeluju ekipe sastavljene od 3 učenika iz istog razreda. U konkurenciji 1446 učenika iz cijele Hrvatske naši učenici su postigli izvrsne rezultate, a posebno vrijedi izdvojiti 1. mjesto koje je osvojila ekipa iz 4.g (Jure Cvek, Mate Marjanović i Janko Soklić), kao i 2. mjesto ekipe iz 2.g (Nikola Dujmović, Martin Povrzanović i Kim Radešić). Završno 2. kolo će se održati na proljeće. Više informacija o natjecanju može se pronaći na poveznici https://matzelcic.com.hr/atom-liga-2022-2023/

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.