Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano Državno natjecanje iz povijesti u Gimnaziji Pula

Datum: 22.04.2024.

Kategorija: Obavijesti


Državno natjecanje iz povijesti održano je u Gimnaziji Pula od 17. do 19. travnja 2024.

Natjecanje je svečano otvoreno u srijedu 17. travnja u Coworkingu, a goste su pozdravili gradonačelnik grada Pule dr.sc. Filip Zoričić, ravnatelj Gimnazije Pula prof. Nikola Vujačić i viši savjetnik i predsjednik Povjerenstva državnog Natjecanja iz povijesti Hrvoje Knežević. Učenici naše škole pripremili su prigodan kulturno-umjetnički program koji su osmislile prof. Sanja Vlačić i prof. Sonja Milović.

Na natjecanju je sudjelovalo 135 učenika iz cijele Hrvatske u pratnji svojih mentora. Učenici su se natjecali u sedam kategorija (7. i 8. razred osnovnih škola, prvi, drugi, treći i četvrti razred srednje škole te znanstveno-istraživački rad za učenike srednjih škola).

Na dan natjecanja za sudionike je organiziran obilazak pulskih znamenitosti pod vodstvom prof. Davida Orlovića.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.