Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano nagradno natjecanje FlipBit ekipe


Zahvaljujemo timovima i učenicima iz 1.d, 1.g, 2.g i 3.g razreda koji su, unatoč sparini i kraju školske godine podržali našu robotičku ekipu i sudjelovali u natjecanju FlipBita neumorno tražeći qr lokacije u okolici naše škole. Zahvaljujemo i našim sponzorima (Jamnici, pizzerijama Jupiter i Asterix, kinu Valli). Svaki je natjecatelj dobio jednu limenku ProGame pića i bocu vode.

Podjelili smo nagrade za prva četiri mjesta: prvo mjesto 2x palačinke i 2x pizze u Jupiteru. Drugo i treće mjesto je ista nagrada: 2x pizza u Asterixu i za četvrto mjesto 2x ulaznice za Kino Valli i to su osvojile cure iz 1.d razreda(Ema Ostoni, Hana Mikulić i Ana Lucija Benčić).

3.g razred je izdominirao, osvojili su prvo (Martin Povrzanović, Erik Kosanović i Masimo Lazarić) i treće mjesto (Marko Tomašić, Ivan Šeb i Viktor Matić) dok su druge bile cure iz 1.g (Sara Legović, Kim Korotaj, Leda Polonijo i Samantha Zuban).

Svaki je učenik  dobio  jedan mali, a svaki tim jedan veliki trofej koji su izdizajnirani i isprintani našim 3D printerom.

Čestitke i hvala svima, vidimo se najesen kad nastavljamo sa svojim aktivnostima!

FlipBit

#RobotIK

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.