Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano Županijsko natjecanje iz odbojke

Autor: Marko Simić

Datum: 15.02.2023.

Kategorija: Obavijesti


Županijsko natjecanje iz odbojke u Pazinu za djevojke održano je 14. veljače.
Naše djevojke osvojile su prvo mjesto i predstavljat će Istarsku županiju na Državnom prvenstvu koje će se održati od 22. do 24. ožujka.

Djevojke koje su sudjelovale na natjecanju su: Leona Kablar, Nina Šualić, Arnea Pribičević, Hana Šljivo, Anika Kontošić, Ema Sinković, Eli Županić, Elena Posedel, Nina Rojnić, Nika Bugarin, Doria Miletić, Nika Topalović, Tina Buršić i Lucija Brščić.

Sretno našim djevojkama na državnom!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.