Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano Županijsko natjecanje u plivanju

Datum: 20.09.2023.

Kategorija: Obavijesti, Sport


Županijsko natjecanje u plivanju održano je u Rovinju, 19.rujna 2023. Gimnazija Pula natjecala se u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji.
Djevojke su osvojile 1. mjesto i odlaze na Državno natjecanje. Mladići su osvojili 2. mjesto.

 

Djevojke: Lana Punek, Nika Fabijanić, Lea Fabijanić, Lucija Antolovic, Milica Gojko, Paula Petech Zudicich

Mladići : Borna Bistricic, Roko Krelja, Antonio Jerman, Noel Smailbasic, Tijan Zivolic, Karlo Kovačić, Gabrijel ROMEO CVITKO, Lino Maksic

 

Pojedinačno natjecanje:

ANTONIO – 2. mjesto – slobodno
NOEL – 1mjesto – leptir

TIJAN – 2.mjesto – leđno

GABRIJEL – 3. mjesto – prsno

LUCIJA – 3.mjesto – delfin, 2.mjesto – prsno

LEA – 3.mjesto – slobodno

PAULA – 2.mjesto – slobodno

 

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.