Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano Županijsko natjecanje u poznavanju talijanskog jezika

Datum: 10.03.2023.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


9.03.2023. u Srednjoj školi “Vladimir Gortan ” u Bujama održano je Županijsko natjecanje u poznavanju talijanskog jezika za učenike srednjih škola. Našu su školu predstavljale učenice četvrtih razreda u pratnji mentorice profesorice Virne Buršić.
U kategoriji A Paola Šuškić (4c) je osvojila 1., a Lana Koroman (4c) 2. mjesto.
U kategoriji C Chiara Biasiol (4e) je osvojila 2. i Marika de Gravisi (4e) 5. mjesto.
Obzirom na visok postotak riješenosti testa, očekujemo pozive na državno natjecanje.
Congratulazioni!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.