Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Zatvori (X)

Obavijest

Za vrijeme državne mature (21.06 – 30.06), škola je za stranke otvorena od 8 do 13 sati.

Online usluga Pitaj knjižničara

Ovom uslugom na raspolaganju smo svim korisnicima knjižnice. Ako vas zanima pretraživanje literature prema određenoj temi za potrebe nastave, pisanje referata, osmišljavanje plakata i ostalih školskih zadataka, postavite nam upit i pošaljite ga e-mailom.

Uslugom Pitajte knjižničara omogućavamo komunikaciju korisnika i knjižničara u rješavanju informacijskih upita s ciljem još bolje knjižnične podrške odgoju i obrazovanju učenika naše škole.

Na raspolaganju smo i učenicima koji žele kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme kao i nastavnicima kojima treba pomoć u organiziranju nastave.

Usluga je dostupna tijekom cijele nastavne godine, a odgovor ćete dobiti u što kraćem roku.

Kontakti

  • Email: knjiznica@gimnazija-pula.skole.hr
  • Školska knjižničarka: Ivana Petrinić, prof. i mag. bibl. (ivana.petrinic@skole.hr)