Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Otvorena Sportska zona naše Škole


Od danas je u potpunosti spremna i otvorena Sportska zona u našoj školi.

Školska sportska dvorana Damir Burić, stolnoteniska dvorana Dina Pervan Rabelo, fitness prostor i na dispoziciji je 70 punktova za bicikle.

Sportska dvorana financirana je u iznosu od 527.000,00 kn, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, nakon naše prijave na Javni poziv, izdvojilo 250.000,00 kn, a Istarska županija 277.000,00 kn. Obnovili smo kompletno podove, izolaciju i zidove te svlačionice.

Dvoranu za stolni tenis i fitness dio financirali smo angažmanom Alumni udruge naših bivših  učenika i vlastitim sredstvima u iznosu od 60.000,00 kn.

Punktove za bicikle donirao je, još lani, Pula parking.

Damir Burić naš je bivši učenik te olimpijski, svjetski, europski reprezentativni i klupski prvak u vaterpolu. Dina Pervan Rabelo naša je bivša učenica, nažalost od nedavno pokojna, reprezentativka i klupska prvakinja u stolnom tenisu.

Vizuale dizajnirao Zvonimir Čačić, pulski dizajner i naš bivši učenik.

Hvala svim partnerima u realizaciji Projekta.

Nakon ovog projekta krećemo u stvaranje i kreiranje Kreativne zone u podrumu i prizemlju Škole (glazbeni studio, EKO lab, prostor Zadruge, atelier, fotostudio te zeleni i relax kutak).

Fotografirao Marko Kalčić, prof.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.