Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Opća slika

Plan i model rada do kraja nastavne godine


U dane 24. i 25. svibnja maturanti će imati nastavu, prema Odluci u ovom linku: Odluka o provođenju nastave (24.-25.5.)[17216]

Učenici 1., 2. i 3. razreda dolaze uživo na nastavu prema rasporedu koji su im dostavili razrednici, a koja će se odvijati u fiksnim učionicama u prizemlju i na 1. katu, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera: dezinfekcija ruku, održavanje razmaka, nošenje maski u učionicama i na hodnicima, što manje bivanja na hodnicima, nestvaranje gužve i sl.

Nastava na 2. katu je ograničena, jer se istovremeno odvija Državna matura.

Školsko igralište bit će zaključano od 9 do cca. 12 h u vrijeme održavanja ispita Državne mature.

U dane 4. i 7. lipnja nastave će biti online, jer se odvija Državna matura iz Engleskoga jezika, a koja se prema Uputi NCVVO mora odraditi prema strogim epidemiološkim mjerama i tada u školi smiju biti samo maturanti.

Čuvajmo jedni druge i sretno!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.