Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Popis udžbenika za šk. god. 2020./2021. za sve razrede

Datum: 21.07.2020.

Kategorija: Obavijesti, Udžbenici


Učenici će detaljne informacije o udžbenicima dobiti prvog dana nove školske godine te molimo roditelje, ako ne žele, da ne kupuju udžbenike prije toga.

Popis udžbenika:

Udžbenici za prvi razred – Nadopunjeni popis (latinski jezik), prošlogodišnji popis (vrijedi i za 2020./2021. školsku godinu)

Udžbenici za drugi razred – Popis

Udžbenici za treći razred –  Popis

Udžbenici za četvrti razred – Opća gimnazija, Jezična gimnazija, Prirodoslovno-matematička gimnazija

Financiranje nabave udžbenika učenicima članovima kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade za šk. godinu 2020./2021.

Dopis srednjim školama – financiranje udžbenika

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.