Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Poruka ravnatelja na početku drugog polugodišta

Datum: 15.01.2021.

Kategorija: Obavijesti


Poštovani učenici, roditelji/skrbnici i prijatelji Gimnazije, uskoro će skoro godinu dana kako ne živimo normalnim životom, kako svakodnevno tako i u školi. Osjećamo i nadamo se kako će svoj ovoj nevolji uskoro doći kraj i da ćemo cjepivom i većom odgovornošću omogućiti da nam učionice i hodnici ponovno budu puni mladih ljudi, osmijeha, uzbuđenja i života.

Pozivam nas sve na puno, puno strpljenja, izdržljivosti, empatije, motivacije i nade i da jedni drugima budemo potpora, poticaj, prijatelj. Da zajedno rješavamo probleme, jer jedino tako je lakše i bolje.

Sve prepreke na koje naiđete, a Škola ih može riješiti, molim vas javite se, bez straha i punog povjerenja, svome nastavniku, razredniku/ci, pedagoginji, psihologinji i meni kao ravnatelju.

Osjećajte se slobodno.

I kako kaže jedna rečenica: „Neka bude živost!“

Sretno nam!

Vaš Ravnatelj

P.S. Sve informacije pratite na našem webu, društvenim mrežama i u Teamsu.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.