Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Posljednji dan nastave za maturante


U petak 29. svibnja posljednji je dan nastave za učenike 4. razreda. Taj dan nastava na daljinu održava se redovno, nakon čega slijedi održavanje razrednih vijeća te Nastavničko vijeće.

Po završetku 4. razreda slijedi polaganje ispita državne mature od 6. lipnja do 3. srpnja, prema kalendaru NCVVO-a, koji se nalazi na našim web stranicama.

Svim našim maturantima želimo zahvaliti na lijepoj suradnji ove četiri godine u nadi da će svoju Gimnaziju, nastavnike i kolege, čuvati u lijepom i nezaboravnom sjećanju. Gimnazija se trudila maksimalno dati u znanju i odgoju, uz poneke i nenamjerne greške, a na vama je sada da s ponosom pronosite ima škole i grada po svijetu. Sretno!

Djelatnici Gimnazije Pula

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.