Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Pozivi na državno Natjecanje iz filozofije i kvalifikacije za Međunarodnu filozofsku olimpijadu

Autor: Dejan Zelenak

Datum: 11.04.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Zahvaljujući odličnim rezultatima na međužupanijskom Natjecanju iz filozofije naši učenici Filip Učkar (4. g), Alina Subašić (4. c) i Lea Veljković (4. g) dobili su poziv na državno Natjecanje iz filozofije koje će se održati od 24. do 26. travnja u Crikvenici.

Ovim rezultatom  učenici su izborili i pravo kvalifikacija za Međunarodnu filozofsku olimpijadu koja se ove godine održava u Helsinkiju u Finskoj. Pravo nastupa na olimpijadi ima po dvoje učenika iz svake države, a same kvalifikacije održale su se 25. ožujka. Svo troje naših učenika je postiglo odlične rezultate, a Lea Veljković je u ukupnom poretku na razini Hrvatske bila 3., te joj je jako malo nedostajalo da se plasira na Međunarodnu filozofsku olimpijadu.

Mentori učenika su profesor Dejan Zelenak i profesorica Anica Franjul.

Čestitamo svima na postignutim rezultatima i želimo im sreću na državnom natjecanju!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.