Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Predavanje Marina Mileusnića o EU institucijama

Datum: 12.06.2023.

Kategorija: Obavijesti


Naša je škola poznata po suradnji s našim bivšim učenicima, pa smo prošli tjedan imali zadovoljstvo ugostiti Marina Mileusnića, doktora javne uprave i menadžmenta koji već sedam godina radi u
Bruxellesu.

Marin je svoju karijeru započeo kao asistent u Europskoj komisiji. Predanim radom potom se i zaposlio u EK na poslovima financijskog analitičara. Zadnje tri godine radi u EU parlamentu kao politički analitičar.

Za naše učenike pripremio je predavanje o svom putu kroz EU institucije i vrlo iskustveno prenio dojmove, objasnio funkcioniranje institucija.
Predavanju su nazočili učenici drugih i trećih razreda.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.