Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Opća slika

Prijevoz učenika Pulaprometom (Vodnjan i Galižana)

Autor: Iva Šuran

Datum: 02.09.2022.

Kategorija: Obavijesti, Uncategorized


Učenici putnici iz Vodnjana i Galižane mogu ostvariti pravo na sufinancirani prijevoz učeničke karte Pulaprometa, prema  Odluci Vlade i Uputi MZO-a, ako je udaljenost mjesta stanovanja od željezničke postaje veća od 2 km ili vozni red HŽ-a ne odgovara rasporedu sati škole.

Za ostvarivanje prava sufinanciranja prijevoza potrebno je ispuniti Zahtjev te isti dostaviti na mail iva.suran@skole.hr kako bismo zatražili suglasnost od Upravnog odjela. Nakon dobivanja suglasnosti učenici mogu pristupiti kupnji karata.

Rok za dostavu zahtjeva je 7. rujna 2022. godine.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.