Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Priručnik Znanje za održivo djelovanje – “Od teorije do prakse”

Datum: 14.12.2020.

Kategorija: Eko


Centar za mirovne studije pripremio je ovu publikaciju uz podršku partnerskih udruga Zelena Istra i ‘Krka’ Knin, te obrazovnih djelatnica partnerskih škola na projektu ‘Znanje za održivo djelovanje’ u kojem sudjeluje i Gimnazija Pula.

Priručnik Znanje za održivo djelovanje – “Od teorije do prakse”

Nositelj projekta ‘Znanje za održivo djelovanje’ je Zelena Istra, partneri su Centar za mirovne studije, ‘Krka’ Knin te škole: OŠ Domovinske zahvalnosti i SŠ Lovre Montija iz Knina, Gimnazija Pula, OŠ Monte Zaro, OŠ Kaštanjer, OŠ Šijana iz Pule, OŠ Vladimira Nazora iz Krnice.

Ova publikacija izrađena je u sklopu projekta ‘Znanje za održivo djelovanje’, koji se provodi u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Udruge Zelena Istra i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.