Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Projekt “Djeca slikom do Vile Marije”

Datum: 03.05.2023.

Kategorija: Obavijesti


U srijedu 03.05.2023. godine učenici Saša Kuzmanović (1.g), Neva Šebelić (1.g), Lara Knežević (2.g) i Luka Dvoršak (2.f) u pratnji profesorice Nine Šestanović posjetili su dom za odrasle osobe Vila Maria u sklopu projekta Djeca slikom do Vile Marije.

Danas se održala uvodna keramičarska radionicu koju je vodila umjetnica Roberta Weissman Nagy. Učenici su dobili glinu i od nje radili oblike pod vodstvom umjetnice. U planu su još dvije radionice na kojima će učenici biti upoznati sa cjelokupnim procesom izrade keramike; od oblikovanja, pečenja, bojanja i glaziranja. Učenicima se radionica jako svidjela kao i sudjelovanje u procesu od početka do kraja kroz sljedeće dvije radionice koje su u planu u lipnju i rujnu. Veselimo se.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.