Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Projekt „Pjevaj, sviraj, pleši“ – The Beatles 2021./2022

Datum: 11.10.2021.

Kategorija: Obavijesti


Nastavlja se  sa prošlogodišnjim projektom  “Pjevaj, sviraj, pleši – The Beatles……….
Ove godine je projekt na eTwinning platformi i također je vezan uz stvaralaštvo  poznate
rock grupe The Beatles.

Tema projekta: Poticanje  i razvijanje sposobnosti u  glazbenim, stvaralačkim, glazbeno-plesnim, istraživačkim aktivnostima djece i mladih.

Cilj projekta je međusobna suradnja učenika, rad i razmjena iskustava u glazbenim izazovima, istraživanjima, multimedijskom i multikulturalnom stvaralaštvu: u pjevanju, sviranju, plesu, slušanju glazbe, glazbenim doživljajima, likovnim izričajima, na državnom nivou. Voditeljica aktivnosti projekta
je Sanja Vlačić, profesorica glazbene umjetnosti i profesorica savjetnica.

 

Potvrda registracije eTwinning projekta-Pjevaj, sviraj, pleši-The Beatles

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.