Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Projekt  „Pjevaj, sviraj, pleši- Tradicijska glazba“  2021./2022.

Datum: 13.10.2021.

Kategorija: Obavijesti


Tema projekta:

Poticaj na glazbeno-plesne, multimedijske i multikulturalne aktivnosti u  tradicijskoj glazbi.

Ishodi projekta: Suradnja učenika, rad i razmjena iskustava na  međužupanijskoj i državnoj razini. Poticanje učenike na istraživanje, osvijestiti važnost glazbe i plesa u istraživanjima o tradicijskoj glazbi (pjevanju,  sviranju, slušanju, plesu, narodnim običajima, narodnim nošnjama,….).

Nositeljica aktivnosti projekta je Sanja Vlačić, profesorica glazbene umjetnosti i profesorica savjetnica.

 

 

Istarski balun -Dora Vuković 4.b i Mateo Radolović 3.d

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.