Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Projekt “U školi otvorene kohezije” započeo gostujućim online izlaganjem

Datum: 06.05.2021.

Kategorija: Obavijesti, Zadruga


Projekt ‘U školi otvorene kohezije, ASOC’ uspješno je započeo s provođenjem aktivnosti u ovoj školskoj godini.
Učenici su imali priliku čuti zanimljiva izlaganja Antonije Dušman Zović i Ivane Jugovac iz Javne ustanove „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“. Do kraja nastavne godine učenici će se baviti građanskim praćenjem jednog odabranog projekta koji je bio financiran sredstvima EU te će naučiti više o vrstama projekata, kohezijskoj politici, potrazi za podacima i njihovom analizom te prezentacijom.

Tim učenika/ca koji sudjeluje u projektu: Eni Baf, Anja Bakić, Ardita Ćenaj, Marin Modrušan, Lara Nikolić i Jana Raguž. Voditelji projekta u Gimnaziji Pula su prof. Kalčić i prof. Vujačić.
Projekt je pokrenulo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

 

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.