Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Prva mjesta na Županijskom natjecanju iz Fizike

Datum: 29.10.2020.

Kategorija: Obavijesti


Odgođeno županijsko natjecanje iz fizike za prošlu šk. godinu 2019./2020. održano je 28. rujna u matičnim školama učenika. Sudjelovalo je 15 učenika naše škole koji su postigli dojmljive rezultate u svojim skupinama:

  • 8. razred: 2. mjesto Vid Šarić; 3. mjesto Silvia Licul
  • 1. razred: 1. mjesto Mate Marjanović; 2. mjesto Jure Cvek
  • 2. razred: 1. mjesto Dino Lovrić
  • 3. razred: 1. mjesto Andrej Todić.

Na državno natjecanje koje će se održati 19. i 20. studenog 2020. pozvani su Vid Šarić, Dino Lovrić i Andrej Todić. Čestitamo im i želimo nastavak lijepih postignuća.

Link: http://rezultati.natjecanja-iz-fizike.net/

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.