Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Prvo mjesto na državnom natjecanju u šahu

Autor: Marko Simić

Datum: 25.11.2022.

Kategorija: Obavijesti


Od 23. do 25. 11. održalo se Državno prvenstvo u šahu u Poreču. Učenice Gimnazije Pula sudjelovale su na natjecanju kao 11. nositelji. Bile su bolje od svojih vršnjakinja te su osvojile prvo mjesto na Državnom prvenstvu i time postale prvakinje Hrvatske za školsku godinu 2022./2023.
Gimnazija Pula je nastupala u sastavu:
1. Elena Kelava
2. Ema Kvaternik
3. Ana Dominković
4. Silvia Licul
5. Fiorella Debrevi

Čestitamo našim učenicama na ovom uspjehu!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.