Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Razmjena učenika Gimnazije Pula i učenika iz Turske i Italije

Datum: 11.10.2023.

Kategorija: Obavijesti


U ponedjeljak 9.10.2023. godine u Domu hrvatskih branitelja održana je svečanost otvorenja razmjene učenika Gimnazije Pula i učenika iz Turske i Italije. Tema ovog Erasmus+ projekta je ‘Creating new artistic perspective with STEM trainings’. Na svečanom otvorenju prisustvovali su predstavnici Istarske županije Lena Macan Codacci, gradonačelnik grada Pule Filip Zoričić te ravnatelj škole Nikola Vujačić. Naši učenici pod vodstvom profesorica Matee Hervat Dobrila i Nine Šestanović sami su osmislili i organizirali program u Domu hrvatskih branitelja. Ovim putem zahvaljujemo svim učenicima i kolegama koji su pridonijeli da se Erasmus program ostvari.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.