Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati državne mature


Želimo čestitati našim dragim maturantima na uspješno riješenim ispitima državne mature. Posebno bi izdvojili naše genijalce Paolu Šajinu koja je ispit iz biologije riješila sa 90% (5. u generaciji), iz fizike sa 98,33% (14. u generaciji), iz politike i gospodarstva sa 100% (1. u generaciji), Veru Orbanić koja je ispit iz kemije riješila sa 95,71% (13. u generaciji), Noela Seidela koji je riješio logiku sa 50% (12. u generaciji), Andreja Todića koji je riješio matematiku (A) sa 100% (1. u generaciji), Lovru Blaževića koji je riješio politiku i gospodarstvo sa 86,67% (7. u generaciji) i Davida Stankovića koji je riješio talijanski jezik (A) sa 99,05% (2. u generaciji).

Svim maturantima želimo puno uspjeha na upisanim fakultetima. Ovim, sada već mladim i zrelim ljudima, želimo da što bolje iskoriste znanje i iskustva koja su stekli dok su bili dio naše škole. Stečeno njegujte i nadograđujte. Budite dovoljno mudri kako biste što bolje iskoristili nove mogućnosti koje vam se pružaju i ostvarili sve vaše snove!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.