Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati državnog Natjecanja iz biologije

Datum: 13.05.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Na državnom Natjecanju iz biologije koje se održalo od 5. do 8. svibnja 2024. u Zadru naši učenici ostvarili su odlične rezultate. Luka Puzjak zauzeo je 9. mjesto (8. rezultat) u kategoriji 4. razreda, a Nikola Dujmović 11. mjesto (8. rezultat) u kategoriji 3. razreda. Čestitke na sudjelovanju i rezultatima. Veliki je uspjeh svrstati se među 10 najboljih mladih biologa u državi. Mentor učenicima bio je profesor Alen Crnković.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.