Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati međužupanijskog Natjecanja iz filozofije

Autor: Anica Franjul

Datum: 08.03.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Naši učenici Filip Učkar (4. g), Alina Subašić (4. c), Lea Veljković (4. g) i Paola Vuković (4. d) sudjelovali su na međužupanijskom Natjecanju iz filozofije koje se održalo u porečkoj Srednjoj školi Mate Balote gdje su pokazali izvrsno znanje. Naime, Filip i Alina zauzeli su prva dva mjesta, a Lea četvrto te se stoga nadamo pozivu na državnu razinu natjecanje. Mentori učenika su profesor Dejan Zelenak i profesorica Anica Franjul.

Čestitamo svima!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.