Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati školskog natjecanja iz povijesti

Datum: 14.02.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Dana 31.1. održan je ciklus školske razine ovogodišnjih natjecanja iz povijesti. U raznim kategorijama, na županijsku razinu natjecanja pozvani su sljedeći učenici Gimnazije Pula:

  1. razred: Fabio Špada i Vedran Jeromela.
  2. razred: Neo Joka, Ljubomir Grgorinić Rađen i Ivano Miljević.
  3. razred: Marko Levak i Ivan Landeka.
  4. razred: Adrian Mačina.

Županijsko natjecanje održat će se 18. ožujka u Žminju, a o detaljima prijevoza učenike će obavijestiti njihovi mentori. Želimo im puno uspjeha!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.