Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati županijskog Natjecanja iz geografije

Datum: 30.03.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Županijsko Natjecanje iz geografije ove je godine održano 22. ožujka 2024. u OŠ Poreč u Poreču. Na natjecanju je pod mentorstvom nastavnika Ivana Gambirože sudjelovalo četvero učenika Gimnazije Pula u kategorijama 1. i 4. razred gimnazije. U kategoriji 1. razreda gimnazije učenik Marko Prenc (1.g) plasiran je na 1. mjesto. U kategoriji 4. razreda Adrian Mačina (4.g) plasiran je na 1. mjesto, Arianna Zec (4.f) na 3. mjesto, a Ivor Muješić (4.g) na 4. mjesto. Učenici plasirani na jedno od prva tri mjesta predloženici su za državnu razinu Natjecanja iz geografije.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.