Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati županijskog Natjecanja iz talijanskog jezika

Datum: 15.02.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Dana 15. veljače 2024. u Srednjoj školi “Vladimir Gortan” u Bujama održano je županijsko Natjecanje iz talijanskog jezika. Naši su učenici postigli odličan uspjeh i to:

Lista A: 1. mjesto – Lena Šterpin (4. d) 70/70,
3. mjesto  – Mihael Modrušan (4. d) 67/70, a odličan rezultat postigle su i Silvia Licul (4. d) 64/70 te Arianna Zec (4. f) 55/70.
Lista C: 2. mjesto – Chiara Bonassin (4. d) 69/70
3. mjesto – Stefano Scandale (3. c) 68/70, a zapažene rezultate postigle su i Ana Ninković (3. f) 67/70 te Petra Kovačić (4. f) 65/70.

Čestitke svim učenicima i mentoricama Virni Buršić i Paoli Živolić Zec.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.