Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Svi radovi u Gimnaziji u proteklih godinu dana

Datum: 12.09.2022.

Kategorija: Obavijesti


U zadnjih godinu dana u našoj školi puno se toga napravilo ne bi li škola bila modernija i funkcionalnija.

Ofarbano je  oko 3000 m2 hodnika i oko 4000m2 učionica, odnosno ofarbane su gotovo sve učionice. Ovime smo unijeli potrebnu svježinu u sve navedene prostore  i time smo dobili ambijent koji je ugodniji za svakodnevni rad. Sve su učionice dobile nove zavjese i nove zvučnike, zamijenjeno je 24 starih klupa i 60 stolica, stavljena su po 2 nova ormara u učionice gdje je to trebalo (ukupno 17) a renovirani su (brušenje i lakiranje) ili stavljeni novi parketi u ukupno 12 učionica i 2 ureda. Također promijenjeni su svi dotrajali i pokvareni prozori koji su okrenuti prema unutrašnjem dvorištu. Time je osigurana bolja izolacija zgrade. Napravljena je i nova portirnica na ulazu u školu. Uz to, renoviran je prostor tzv. eko-laba u kojem će se moći održavati praktična nastava iz biologije, kemije i fizike.

U nastavku možete pogledati galeriju fotografija koje prikazuju stanje od prije i nakon radova.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.